برگزاری مراسم اختتامیه دوره آموزشی توانمندسازی و توسعه حرفه‌ای اعضای هیأت علمی جدیدالاستخدام

۲۴ شهریور ۱۴۰۳ | ۱۱:۵۰ کد : ۲۸۷۴۲ اخبار ستادی
مراسم اختتامیه دومین دوره آموزشی توانمندسازی و توسعه حرفه‌ای اعضای هیأت علمی با حضور معاون آموزشی و تحصیلات تکمیلی، مدیر امور آموزشی، به همراه مدرسان و اعضای هیأت علمی شرکت کننده در دوره، روز چهارشنبه ۲۱ شهریور ۱۴۰۳ در سالن بشارت دانشگاه برگزار گردید.

به گزارش روابط عمومی و اطلاع‌رسانی دانشگاه بیرجند، در ابتدای مراسم، دکتر پورشافعی، مدیر محترم برنامه‌ریزی و توسعه آموزشی از حضور اعضای هیأت علمی در این دوره، تشکر کرد و گفت: نظرات و پیشنهادات اعضای حاضر در دوره برای دوره‌های آموزشی بعدی مدنظر قرار می‌گیرد.

در ادامه دکتر سیدجواد حسینی‌واشان، معاون محترم آموزشی و تحصیلات تکمیلی ضمن تقدیر و تشکر از مدیر برنامه‌ریزی و توسعه آموزشی و همکاران مدیریت برنامه‌ریزی و توسعه آموزشی، و همچنین مدرسان دوره‌ها و اعضای هیأت علمی جدیدالاستخدام حاضر در دوره آموزشی، نکاتی در خصوص زمان برگزاری دوره‌ها، و برگزاری بعضی از کارگاه‌های مطرح شده اشاره کرد در ادامه در خصوص اخذ رشته‌های بین‌رشته‌ای و جدید و همکاری نیروهای جدید در ایجاد این رشته‌ها نکاتی مطرح کرد.

لازم به ذکر است این دوره آموزشی از روز دوشنبه 19 شهریور لغایت 21 شهریور 1403 به مدت 20 ساعت برای 15 نفر از اعضای هیأت علمی جدیدالاستخدام در قالب کارگاه‌های ذیل برگزار گردید:

1. طرح مفاهیم بنیادی کارگاه: ارائه یک مدل: آقای دکتر هادی پورشافعی
  2. طراحی آموزشی و طرح درس: آقای دکتر محمدعلی رستمی نژاد
  3. روشهای فعال و فنون تدریس: آقای دکتر حسین شکوهی فرد
  4. شیوه‌های سنجش و ارزشیابی آموزشی: آقای دکتر محمد اکبری
  5. مهارت‌های ارتباطی در کلاس درس: آقای دکتر محمدرضا اسدی یونسی
  6. ارتباط جامعه و دانشگاه (الگوها، روشها و چالش ها): آقای دکتر محمد اکبری
  7. آشنایی با آیین‌نامه‌های آموزشی: آقای دکتر سیدجوادحسینی واشان
  8. هویت و فرهنگ دانشگاهی و دانشجویی: آقای دکتر محمدباقر آخوندی
  9. برنامه‌ریزی آینده دانشگاه بیرجند: پیشران‌ها و بازدارنده‌های کلیدی: آقای دکتر محمد حجی پور