برگزاری جلسه ستاد استقبال از دانشجویان نوورود

۲۱ شهریور ۱۴۰۳ | ۱۰:۰۰ کد : ۲۸۷۲۱ اخبار ستادی
جلسه هماهنگی برای استقبال از دانشجویان نوورود روز سه شنبه مورخ ۲۰ شهریور ماه در محل سالن رسانه برگزار گردید.
برگزاری جلسه ستاد استقبال از دانشجویان نوورود

به گزارش روابط عمومی و اطلاع رسانی جلسه هماهنگی برای استقبال از دانشجویان نوورود روز سه شنبه مورخ 20 شهریور ماه در محل سالن رسانه برگزار گردید. در این جلسه دکتر حسینی واشان ضمن عرض خدا قوت و خیر مقدم خدمت همکاران جهت حضور در جلسه؛ در خصوص فرآیند ثبت نام و استقبال از دانشجویان نوورود مطالبی را بیان و وظایف هر کدام از واحدها را برشمرد و تأکید کرد: می‌بایست تمام تلاش دانشگاه برای خدمات رسانی حداکثری به دانشجویان با رعایت تکریم مراجعه کنندگان برنامه ریزی شود. در ادامه جلسه نیز  اعضای دیگر ستاد در خصوص ثبت نام حضوری دانشجویان و چگونگی فراهم نمودن امکانات رفاهی بیشتر برای دانشجویان  و خانواده های آنان به بحث و تبادل نظر پرداختند و در پایان شرح وظایف هر  یک از واحدها در ایام ثبت نام در صورتجلسه ستاد استقبال آماده گردید و به هر یک از واحدها ارجاع شد.