دانشجویان منتخب دانشگاه بیرجند در مراکز انتخاب رشته سال ۱۴۰۳ آغاز به کار کردند

۱۳ شهریور ۱۴۰۳ | ۱۱:۵۲ کد : ۲۸۶۸۱ اخبار ستادی
دانشجویان منتخب دانشگاه بیرجند، از روز ۱۱ شهریور  ۱۴۰۳، در پنج مرکز منتخب انتخاب رشته سال ۱۴۰۳ آغاز به کار کردند.
دانشجویان منتخب دانشگاه بیرجند در مراکز انتخاب رشته سال ۱۴۰۳ آغاز به کار کردند

به گزارش روابط عمومی و اطلاع‌رسانی دانشگاه بیرجند، دانشجویان منتخب این دانشگاه برای حضور در مراکز و پایگاه‌های انتخاب رشته سال 1403 اعزام شدند. این دانشجویان پس از شرکت در جلسه توجیهی که در مرداد ماه توسط رئیس ستاد جذب دانشگاه، دکتر سمیه حمیدی، برگزار شد، با شیوه کار آشنا شدند.

این دانشجویان در پنج مرکز منتخب شامل مؤسسه خیریه امام علی (ع)، مرکز مشاوره آموزش و پرورش، مرکز مشاوره امید، کانون قلم چی و مؤسسه طلوع سگال مشغول به فعالیت و ارائه راهنمایی‌های لازم به دانش‌آموزان و خانواده‌های آنان هستند. حضور این دانشجویان در پایگاه‌های انتخاب رشته تا پایان مهلت انتخاب رشته توسط سازمان سنجش ادامه خواهد داشت.

این اقدام با هدف ارائه مشاوره‌های تخصصی و کمک به دانش‌آموزان در انتخاب رشته تحصیلی مناسب انجام شده است و انتظار می‌رود که با حضور این دانشجویان، فرآیند انتخاب رشته برای دانش‌آموزان و خانواده‌های آنان تسهیل شود.

کلید واژه ها: دانشجویان انتخاب رشته مشاوره دانش آموزان مرکز